Νέα | Ανακοινώσεις


 

Νέος κύκλος για το Σεμινάριο Εκπαίδευσης Αποτελεσματικού Γονέα ξεκινάει και οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!!!

  • Είναι ένα μοναδικό σεμινάριο εκπαίδευσης γονέων σε δεξιότητες επικοινωνίας και επίλυσης συγκρούσεων με τα παιδιά τους χωρίς αμοιβές και τιμωρίες.
  • Εφαρμόζει βιωματικό τρόπο μάθησης (πρακτικές ασκήσεις)
  • Βοηθάει τους γονείς να διαχειριστούν τα καθημερινά προβλήματα της οικογένειας άμεσα και αποτελεσματικά

 


 

Επίσης, νέος κύκλος για το Σεμινάριο Εκπαίδευσης Αποτελεσματικού Δασκάλου ξεκινάει και οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!!!

  • Είναι ένα μοναδικό σεμινάριο εκπαίδευσης δασκάλου σε δεξιότητες επικοινωνίας και επίλυσης συγκρούσεων με τους μαθητές τους χωρίς αμοιβές και τιμωρίες.
  • Εφαρμόζει βιωματικό τρόπο μάθησης (πρακτικές ασκήσεις)
  • Βοηθάει τους δασκάλους να διαχειριστούν τα προβλήματα της τάξης άμεσα και αποτελεσματικά

 


 

Έναρξη Ομάδας Προσωπικής Ανάπτυξης!

 

Η ομάδα απευθύνεται σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τον εαυτό τους και τον τρόπο που σχετίζονται μέσα από το μοίρασμα και την αλληλεπίδραση των μελών της ομάδας.

Μέσα στην ομάδα το πρόσωπο ακούει και ακούγεται, καθρεφτίζει και καθρεφτίζεται. Με αυτό τον τρόπο μαθαίνει μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον να ακούει καλύτερα τους άλλους αλλά και τον εαυτό του, τις ανάγκες και τα συναισθήματά του. Του δίνεται επίσης η ευκαιρία να διερευνήσει τις δυσκολίες και τα προβλήματα που προκύπτουν στην επικοινωνία και τις διαπροσωπικές του σχέσεις και η δυνατότητα να βρει διεξόδους σε αυτά.

Μέσα στην ομάδα η προσωπικότητα του κάθε ατόμου γίνεται σεβαστή και αποδεκτή ενώ αναγνωρίζεται η ελευθερία να ακολουθεί τον προσωπικό του ρυθμό όσον αφορά στην εξέλιξή του.

Για να κατοχυρωθεί το ασφαλές περιβάλλον και η εμπιστοσύνη ανάμεσα στα μέλη, η ομάδα λειτουργεί με βάση τις αρχές του απόρρητου και της εχεμύθειας, της κατανόησης, της αποδοχής και της αυθεντικότητας.

 

Η ομάδα προσωπικής ανάπτυξης θα συναντιέται ένα δίωρο κάθε δεκαπέντε μέρες.

 


 

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο +30 697 991 4457 ή +30 282 130 2562.
Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια ΕΑΓ & ΕΑΔ, Υπεύθυνη των Σεμιναρίων και Συντονίστρια της Ομάδας θα είναι η ψυχολόγος Έλενα Παπαδομαρκετάκη.